Close
Expeditor*
Email*
Cod antispam*
(Tastati codul de mai jos)

Veridia - Bucuresti Veridia - Bucuresti
021 302 9434
Program call center8-20 Luni - Vineri
8.30-13 Sâmbătă
VeridiaOnline

Înscriere newsletter

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc informaţii de la Veridia.

Centrul Medical Matei Basarab SRL, în calitate de operatori de date cu caracter personal, asigură și respectă prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 referitoare la protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date. Au fost dispuse masurile tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea securității și confidențialității datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate. Conform Regulamentului (UE) 679/2016, pacientul beneficiază de dreptul de acces, rectificare, portabilitate sau ştergere a datelor, restricţionare a prelucrării, dreptul de a se opune prelucrării, dreptul de a retrage consimţământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere. Pentru exercitarea acestor drepturi, pacientul se poate adresa Responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal, la următoarea adresă de email: office@veridiamed.ro.

Contul meu PacienţiParteneri
  1. Endocrinologie

EndocrinologieCe este Endocrinologia?

Endocrinologia este specialitatea medicala care se ocupa cu diagnosticul, tratamentul si preventia bolilor sistemului endocrin.
Sistemul endocrin este format din glande care secreta si elibereaza hormoni pentru a controla diferite functii ale organismului uman. Hormonii secretati de aceste glande ajung in sange si prin intermediul acestuia sunt transportati catre organele si tesuturile corpului.
Exemple de glande endocrine sunt : suprarenalele, hipotalamusul, ovarele, testiculele,pancreasul, paratiroidele, hipofiza, timusul, tiroida.

Afectiunile sistemului endocrin pot fi grupate in trei;
- hiposecretia de hormoni, cand glanda nu produce suficient - consecintele pot fi:boala Addison, diabet tip 1, crestere in reutate, stare de oboseala, intarzieri de crestere, sistem imunitar slab etc
- hipersecretia de hormoni, cand glanda produce prea mult - cu consecinte precum boala Cushing, hiperinsulinism, boala Graves, scaderi in greutate, depresie, crestere excesiv sau gigantismboali autoimune etc
- tumorile dezvoltate in glande (benigne sau maligne).
Daca sunt suspectate, ca si cauze ale unei stari patologice, disfunctii ale sistemului endocrin, atunci este recomandat sa consultati medicul specialist endocrinolog. Gasiti aici medicii endocrinologi ce asigura consultatii de specialitate in Centrul Medical Veridia.

Pentru a pune un diagnostic corect, medicul endocrinolog va poate recomanda anumite analize de laborator, despre care gasiti detalii aici si/sau alte investigatii precum ecografia tiroidiana si ecografia de san etc, in sistem de plata gratuit (pentru analizele decontate de Casa de Asigurari a Municipiului Bucuresti) si cu plata.

Programarile pot fi facute usor, telefonic si online, pe site www.veridia.ro.

 

 

Dacă doriți o filtrare a datelor, tastați numele medicului sau denumirea serviciului în căsuța de mai jos:

Înapoi
Endocrinologie
Consultație control Endocrinologie
Jalbă Pavel
Consultație inițială Endocrinologie
Jalbă Pavel
Ecografie tiroidă
Jalbă Pavel
Ecografie san
Jalbă Pavel
Consultație control infertilitate
Consultație control nutritie
Consultație inițială infertilitate
Consultație inițială nutritie
Ecografie parti moi
Jalbă Pavel
Ecografie testiculara
Jalbă Pavel
Holter EKG
Jalbă Pavel
Holter TA
Jalbă Pavel
Referat medical
Jalbă Pavel

Calculator specialitati

Total: 0lei
Bifați serviciile dorite din lista alaturata.
021 302 9434
Strada Matei Basarab 45, Bucharest 30671, Romania
Termeni si condițiiConfidențialitateCopyright © 2018 Veridia. Toate drepturile rezervate.
SEO monitor