Close
Expeditor*
Email*
Cod antispam*
(Tastati codul de mai jos)

Clinicile si Laboratoarele Sf. Maria - Bucuresti Clinicile si Laboratoarele Sf. Maria - Bucuresti
021 302 9434
Program call center8-20 Luni - Vineri
VeridiaOnline

Înscriere newsletter

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc informaţii de la Veridia.

Centrul Medical Matei Basarab SRL, în calitate de operatori de date cu caracter personal, asigură și respectă prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 referitoare la protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date. Au fost dispuse masurile tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea securității și confidențialității datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate. Conform Regulamentului (UE) 679/2016, pacientul beneficiază de dreptul de acces, rectificare, portabilitate sau ştergere a datelor, restricţionare a prelucrării, dreptul de a se opune prelucrării, dreptul de a retrage consimţământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere. Pentru exercitarea acestor drepturi, pacientul se poate adresa Responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal, la următoarea adresă de email: office@veridiamed.ro.

Contul meu Pacienţi Rezultate Analize Parteneri
  1. Cine suntem?

Cine suntem?

Situata in inima Bucurestiului, clinica Veridia s-a nascut din pasiunea pentru ingrijirea sanatatii oamenilor. Povestea centrului a inceput acum 17 ani cu un laborator de analize medicale situat intr-o veche zona pitoreasca a orasului.

Intre timp, datorita dezvoltarii rapide si zonei favorabile, Veridia s-a transformat intr-un centru medical vizitat chiar si de catre oamenii din cartierele cele mai indepartate sau din afara orasului.

Cele 25 de specialitati medicale, laboratorul de analize medicale sau serviciul de medicina muncii asigura o ingrijire medicala complexa, in ambulator.

Pentru recoltarea probelor in scopul testarii de laborator, Veridia a deschis si trei puncte de recoltare: Berceni, Militari, Drumul Taberei.
Scrie-ne acum pe office@cmmb.ro sau programeaza-te la 021 302 9434.
Vom fi intotdeauna atenti la sanatatea ta!

021 302 9434
Strada Matei Basarab 45, Bucharest 30671, Romania
Termeni si condițiiConfidențialitateCopyright © 2018 Veridia. Toate drepturile rezervate.
SEO monitor