Close
Expeditor*
Email*
Cod antispam*
(Tastati codul de mai jos)

Veridia - Bucuresti Veridia - Bucuresti
021 302 9434
Program call center8-20 Luni - Vineri
8.30-13 Sâmbătă

Înscriere newsletter

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc informaţii de la Veridia.

Centrul Medical Matei Basarab SRL, în calitate de operatori de date cu caracter personal, asigură și respectă prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 referitoare la protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date. Au fost dispuse masurile tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea securității și confidențialității datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate. Conform Regulamentului (UE) 679/2016, pacientul beneficiază de dreptul de acces, rectificare, portabilitate sau ştergere a datelor, restricţionare a prelucrării, dreptul de a se opune prelucrării, dreptul de a retrage consimţământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere. Pentru exercitarea acestor drepturi, pacientul se poate adresa Responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal, la următoarea adresă de email: office@veridiamed.ro.

Contul meu PacienţiParteneri
  1. Cine suntem?

Cine suntem?

Infiintata in anul 2003, Veridia este recunoscuta in piata serviciilor medicale private prin: calitatea serviciului medical, profesionalismul echipei, timp foarte bun de executie a probelor, flexibilitate si deschidere pentru metode si tehnologii noi.

Misiunea noastra rezida in a gasi mereu, cea mai corecta si rapida cale spre vindecare, dar nu inainte de a fi pasit cu incredere pe urmele preventiei.

Viziunea noastra se materializeaza, deschizand tot mai des, usile avantgardei medicale pentru anumite categorii de servicii si proceduri medicale.

Valorile noastre in care credem cu tarie: Deontologie, Daruire, Dinamism

Plecand de la etimologia fiecarui cuvant in parte, pe care o prezentam mai jos, consideram valorile noastre temelia unei clinici de exceptie, a unui laborator performant, a unei echipe de profesionisti.

Deontologie deriva din limba greaca, unde "deont" inseamna "necesitate", iar logos "studiu". Intelegem astfel prin deontologie atat o doctrina privind normele de conduita si obligatiile etice ale unei profesiuni, cat si acea teorie a datoriei, a obligatiilor morale.

Daruire deriva din cuvantul slav "darovati" si semnifica devotament, abnegatie, dar si actiunea de a se dedica unei idei, unui scop.

Dinamism deriva de asemenea din limba greaca, unde inseamna "putere", forta vitala, de actiune, de miscare.

Istoricul Veridia

Veridia continua cu mandrie istoricul Centrului Medical Matei Basarab, si acum laboratorul Veridia asigura o paleta larga de investigatii de laborator (peste 500), prin departamentele de hematologie, biochimie, imunologie, biologie moleculara, microbiologie si citologie.
In dorinta de a fi in ajutorul medicului pentru un diagnostic cat mai rapid si acurat in anul 2009 am deschis laboratorul de Biologie Moleculara si am ajuns astfel :

  • Singurul laborator din tara care detecteaza ARN mesager pentru oncogenele E6/E7 ale HPV HR, cel mai specific screening pentru cancerul de col uterin.
  • Primul laborator din tara ce lucreaza HE 4 si calculeaza scorul ROMA utilizat in screeningul cancerului epitelial ovarian
  • Primul laborator din tara ce introduce conceptul OSCAR (One Stop Clinic for Assesment of Risk) in screeningul de prim trimestru de sarcina pentru depistarea precoce a anomaliilor cromozomiale

Policlinica Veridia, o locatie eleganta, impunatoare, situata central, in zona Piata Unirii, a luat fiinta in anul 2009 cu un specific aparte. Veti regasi o clinica si un laborator dedicate sarcinii si patologiei asociate acesteia. Echipa nostra medicala reuneste profesionisti din specialitati diverse necesare medicului obstetrician in supravegherea multidisciplina a unei gravide: hematologie, cardiologie, diabet zaharat, boli infectiose etc.

 

021 302 9434
Strada Matei Basarab 45, Bucharest 30671, Romania
Termeni si condițiiConfidențialitateCopyright © 2018 Veridia. Toate drepturile rezervate.
SEO monitor