Close
Expeditor*
Email*
Cod antispam*
(Tastati codul de mai jos)

Clinicile si Laboratoarele Sf. Maria - Bucuresti Clinicile si Laboratoarele Sf. Maria - Bucuresti
021 302 9434
Program call center8-20 Luni - Vineri
VeridiaOnline

Înscriere newsletter

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc informaţii de la Veridia.

Centrul Medical Matei Basarab SRL, în calitate de operatori de date cu caracter personal, asigură și respectă prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 referitoare la protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date. Au fost dispuse masurile tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea securității și confidențialității datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate. Conform Regulamentului (UE) 679/2016, pacientul beneficiază de dreptul de acces, rectificare, portabilitate sau ştergere a datelor, restricţionare a prelucrării, dreptul de a se opune prelucrării, dreptul de a retrage consimţământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere. Pentru exercitarea acestor drepturi, pacientul se poate adresa Responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal, la următoarea adresă de email: office@veridiamed.ro.

Contul meu Pacienţi Rezultate Analize Parteneri
  1. VACCINARE ANTI COVID...

VACCINARE ANTI COVID

15 Martie 2021

Stimati pacienti,


Din data de 15.02.2021, Centrul Medical Veridia - actual parte din Clinicile si Laboratorarele Sfanta Maria, reteaua Medlife - a devenit CENTRU DE VACCINARE ANTI COVID (locatia din sector 3), deschis de luni pana duminica, interval orar 08:00-20:00.


In prezent, vaccinul care se administreaza este Oxford-Astra Zeneca.


Vaccinarea se programeaza doar pe platforma ROVACCINARE.


NOTA: Cu privire la loturile de vaccinuri ABV 5300 si ABV 2856, care au fost distribuite in 17 tari din Uniunea Europeana, pentru care anumite state au luat decizia de a suspenda temporar vaccinarea din loturile respective si pentru care Agentia Europeana a Medicamentului a demarat o investigatie - MENTIONAM CA IN BUCURESTI NU S-AU PRIMIT DOZE DIN LOTURILE RESPECTIVE - COMUNICAT OFICIAL AL GUVERNULUI.


Va multumim.

021 302 9434
Strada Matei Basarab 45, Bucharest 30671, Romania
Termeni si condițiiConfidențialitateCopyright © 2018 Veridia. Toate drepturile rezervate.
SEO monitor