Close
Expeditor*
Email*
Cod antispam*
(Tastati codul de mai jos)

Veridia - Bucuresti Veridia - Bucuresti
021 302 9434
Program call center8-20 Luni - Vineri
8.30-13 Sâmbătă
VeridiaOnline

Înscriere newsletter

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc informaţii de la Veridia.

Centrul Medical Matei Basarab SRL, în calitate de operatori de date cu caracter personal, asigură și respectă prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 referitoare la protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date. Au fost dispuse masurile tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea securității și confidențialității datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate. Conform Regulamentului (UE) 679/2016, pacientul beneficiază de dreptul de acces, rectificare, portabilitate sau ştergere a datelor, restricţionare a prelucrării, dreptul de a se opune prelucrării, dreptul de a retrage consimţământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere. Pentru exercitarea acestor drepturi, pacientul se poate adresa Responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal, la următoarea adresă de email: office@veridiamed.ro.

Contul meu PacienţiParteneri
  1. Hepatita B - incarcatura virala
Înapoi


Hepatita B - incarcatura viralaDenumire
-
Sinonime, prescurtari
-
Categorie
Biologie moleculara - PCR
Metoda
RT-TMA
Material biologic / Tip recipient
Sange integral K3 EDTA-eprubeta vidata cu gel 5 ml (capac alb sidef)
Cantitate minima
2 eprubete
Stabilitate
Proba se centrifugheaza la 4000 rpm, timp de 20 min dupa care se congeleaza cu totul intreaga eprubeta. Nu se separa plasma!!!
Criterii de respingere
Tub incorect recoltat, cantitate insuficienta, stocarea si transportul necorespunzator al probei, perioada dintre recoltare si procesarea probei.
Timp de eliberare
7
Urgenta
Nu
Pret
420 lei
Instructiuni speciale:

021 302 9434
Strada Matei Basarab 45, Bucharest 30671, Romania
Termeni si condițiiConfidențialitateCopyright © 2018 Veridia. Toate drepturile rezervate.
SEO monitor