Close
Expeditor*
Email*
Cod antispam*
(Tastati codul de mai jos)

Veridia - Bucuresti Veridia - Bucuresti
021 302 9434
Program call center8-20 Luni - Vineri
8.30-13 Sâmbătă

Înscriere newsletter

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc informaţii de la Veridia.

Centrul Medical Matei Basarab SRL, în calitate de operatori de date cu caracter personal, asigură și respectă prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 referitoare la protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date. Au fost dispuse masurile tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea securității și confidențialității datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate. Conform Regulamentului (UE) 679/2016, pacientul beneficiază de dreptul de acces, rectificare, portabilitate sau ştergere a datelor, restricţionare a prelucrării, dreptul de a se opune prelucrării, dreptul de a retrage consimţământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere. Pentru exercitarea acestor drepturi, pacientul se poate adresa Responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal, la următoarea adresă de email: office@veridiamed.ro.

Contul meu PacienţiParteneri
  1. Fibromax
Înapoi


FibromaxDenumire
-
Sinonime, prescurtari
-
Categorie
BIOCHIMIE
Metoda
Nephelometry, Photometry
Material biologic / Tip recipient
ser + plasma NaF K2 oxalat/ eprubeta cu capac rosu + o eprubeta cu capac gri
Cantitate minima
2 ml ser + 2 ml plasma NaFK2 oxalat
Stabilitate
Se recomandă decantarea plasmei fluorură oxalat (cod culoare gri).Serul NU se congeleaza si se trimite in maxim 24 ore; Nu se decongeleaza/recongeleaza. . Se noteaza pe fiecare tub tipul materialului biologic ( plasma / ser). Stabilitate proba 7 zile la 2-8˚C.
Criterii de respingere
ser intens hemolizat, lipemic, eprubeta gri incorect recoltata (recoltata pana la semn)
Timp de eliberare
5 zile
Urgenta
Nu
Pret
560 lei
Instructiuni speciale:
Se specifica data de nastere, sexul, inaltimea si greutatea pacientului. Recoltarea se face a jeaun (minim 12 ore de repaus alimentar).

021 302 9434
Strada Matei Basarab 45, Bucharest 30671, Romania
Termeni si condițiiConfidențialitateCopyright © 2018 Veridia. Toate drepturile rezervate.
SEO monitor