Close
Expeditor*
Email*
Cod antispam*
(Tastati codul de mai jos)

Veridia - Bucuresti Veridia - Bucuresti
021 302 9434
Program call center8-20 Luni - Vineri
8.30-13 Sâmbătă
VeridiaOnline

Înscriere newsletter

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc informaţii de la Veridia.

Centrul Medical Matei Basarab SRL, în calitate de operatori de date cu caracter personal, asigură și respectă prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 referitoare la protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date. Au fost dispuse masurile tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea securității și confidențialității datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate. Conform Regulamentului (UE) 679/2016, pacientul beneficiază de dreptul de acces, rectificare, portabilitate sau ştergere a datelor, restricţionare a prelucrării, dreptul de a se opune prelucrării, dreptul de a retrage consimţământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere. Pentru exercitarea acestor drepturi, pacientul se poate adresa Responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal, la următoarea adresă de email: office@veridiamed.ro.

Contul meu PacienţiParteneri
  1. Ex. Babes-Papanicolau in mediu lichid
Înapoi


Ex. Babes-Papanicolau in mediu lichidDenumire
-
Sinonime, prescurtari
PAP test , citologie cervico-vaginală Babeş-Papanicolau
Categorie
Citologie
Metoda
Coloratie Papanicolau +Microscopie
Material biologic / Tip recipient
Celule ale zonei exocervicale, endocervicale şi din zona de transformare / Recipient special
Cantitate minima
-
Stabilitate
Se evita, inainte de recoltarea probei cu 24-48 ore : raporturile sexuale, lavajul vaginal, alte tratamente intravaginale (geluri, creme, contraceptive, dezinfectante, lubrifianţi) sau alte manevre intravaginale (tampoane intravaginale, explorare vaginală). Se completeaza formularul specific.
Criterii de respingere
Probă necorespunzătoare: flacon deteriorat, flacon neetichetat (cod proba sau nume pacienta) mediu de transport absent/insuficient, absenţa din flacon a capătului de recoltare al periuţei; Formular lipsa sau incomplet fără datele clinice şi de identificare complete ale pacientei
Timp de eliberare
10
Urgenta
Nu
Pret
90 lei
Instructiuni speciale:
După recoltare, proba cu materialul celular se poate păstra 6 luni la 2-10°C sau 4 săptămâni la temperatura camerei (20-30°C).

021 302 9434
Strada Matei Basarab 45, Bucharest 30671, Romania
Termeni si condițiiConfidențialitateCopyright © 2018 Veridia. Toate drepturile rezervate.
SEO monitor