Close
Expeditor*
Email*
Cod antispam*
(Tastati codul de mai jos)

Veridia - Bucuresti Veridia - Bucuresti
021 302 9434
Program call center8-20 Luni - Vineri
8.30-13 Sâmbătă

Înscriere newsletter

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc informaţii de la Veridia.

Centrul Medical Matei Basarab SRL, în calitate de operatori de date cu caracter personal, asigură și respectă prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 referitoare la protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date. Au fost dispuse masurile tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea securității și confidențialității datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate. Conform Regulamentului (UE) 679/2016, pacientul beneficiază de dreptul de acces, rectificare, portabilitate sau ştergere a datelor, restricţionare a prelucrării, dreptul de a se opune prelucrării, dreptul de a retrage consimţământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere. Pentru exercitarea acestor drepturi, pacientul se poate adresa Responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal, la următoarea adresă de email: office@veridiamed.ro.

Contul meu PacienţiParteneri
  1. Ex. Babes-Papanicolau in mediu lichid
Înapoi


Ex. Babes-Papanicolau in mediu lichidDenumire
-
Sinonime, prescurtari
PAP test , citologie cervico-vaginală Babeş-Papanicolau
Categorie
EXAMINARI CITOLOGICE
Metoda
Coloratie Papanicolau +Microscopie
Material biologic / Tip recipient
Celule ale zonei exocervicale, endocervicale şi din zona de transformare / Recipient special
Cantitate minima
-
Stabilitate
După recoltare, proba cu materialul celular se poate păstra 6 luni la 2-10°C sau 4 săptămâni la temperatura camerei (20-30°C).
Criterii de respingere
Probă necorespunzătoare: flacon deteriorat, flacon neetichetat (cod proba sau nume pacienta) mediu de transport absent/insuficient, absenţa din flacon a capătului de recoltare al periuţei; Formular lipsa sau incomplet fără datele clinice şi de identificare complete ale pacientei
Timp de eliberare
7 zile
Urgenta
Nu
Pret
75 lei
Instructiuni speciale:
Se evita, inainte de recoltarea probei cu 24-48 ore : raporturile sexuale, lavajul vaginal, alte tratamente intravaginale (geluri, creme, contraceptive, dezinfectante, lubrifianţi) sau alte manevre intravaginale (tampoane intravaginale, explorare vaginală). Se completeaza formularul specific.

021 302 9434
Strada Matei Basarab 45, Bucharest 30671, Romania
Termeni si condițiiConfidențialitateCopyright © 2018 Veridia. Toate drepturile rezervate.
SEO monitor