Close
Expeditor*
Email*
Cod antispam*
(Tastati codul de mai jos)

Veridia - Bucuresti Veridia - Bucuresti
021 302 9434
Program call center8-20 Luni - Vineri
8.30-13 Sâmbătă
VeridiaOnline

Înscriere newsletter

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc informaţii de la Veridia.

Centrul Medical Matei Basarab SRL, în calitate de operatori de date cu caracter personal, asigură și respectă prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 referitoare la protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date. Au fost dispuse masurile tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea securității și confidențialității datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate. Conform Regulamentului (UE) 679/2016, pacientul beneficiază de dreptul de acces, rectificare, portabilitate sau ştergere a datelor, restricţionare a prelucrării, dreptul de a se opune prelucrării, dreptul de a retrage consimţământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere. Pentru exercitarea acestor drepturi, pacientul se poate adresa Responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal, la următoarea adresă de email: office@veridiamed.ro.

Contul meu PacienţiParteneri
  1. Timp de trombina
Înapoi


Timp de trombinaDenumire
-
Sinonime, prescurtari
-
Categorie
Hematologie
Metoda
Coagulometrica
Material biologic / Tip recipient
plasma citrat/ eprubeta capac albastru
Cantitate minima
1 tub
Stabilitate
Cat permite vacuumul; pentru a preveni coagularea partiala a probei se va asigura amestecul corect al sangelui cu anticoagulantul, prin miscari de inversiune a tubului (5-6 inversiuni blande).
Criterii de respingere
-
Timp de eliberare
3
Urgenta
Nu
Pret
40 lei
Instructiuni speciale:
- 8 ore la temperatura camerei 20 ± 5°C pentru plasmele in contact cu hematiile sedimentate ( dupa 8 ore se inactiveaza factorii V,VIII ). -plasma separata este stabila - 8 ore la 20 ± 5°C ; 2 ore la 20 ± 5°C pentru pacientii pe heparin; 3- 4 saptamani la - 20 °C .   Nu se recomanda refrigerarea ( 2 – 8°C ) 

021 302 9434
Strada Matei Basarab 45, Bucharest 30671, Romania
Termeni si condițiiConfidențialitateCopyright © 2018 Veridia. Toate drepturile rezervate.
SEO monitor