Close
Expeditor*
Email*
Cod antispam*
(Tastati codul de mai jos)

Veridia - Bucuresti Veridia - Bucuresti
021 302 9434
Program call center8-20 Luni - Vineri
8.30-13 Sâmbătă

Înscriere newsletter

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc informaţii de la Veridia.

Centrul Medical Matei Basarab SRL, în calitate de operatori de date cu caracter personal, asigură și respectă prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 referitoare la protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date. Au fost dispuse masurile tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea securității și confidențialității datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate. Conform Regulamentului (UE) 679/2016, pacientul beneficiază de dreptul de acces, rectificare, portabilitate sau ştergere a datelor, restricţionare a prelucrării, dreptul de a se opune prelucrării, dreptul de a retrage consimţământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere. Pentru exercitarea acestor drepturi, pacientul se poate adresa Responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal, la următoarea adresă de email: office@veridiamed.ro.

Contul meu PacienţiParteneri
  1. Spermograma
Înapoi


SpermogramaDenumire
-
Sinonime, prescurtari
-
Categorie
EXAMINARI CITOLOGICE
Metoda
Macroscopie + Microscopie
Material biologic / Tip recipient
Sperma / Urocultor
Cantitate minima
cantitatea totala de sperma emisa
Stabilitate
Proba trebuie transportata la laborator în max. 30 de minute de la emisie, la o temperatură de 37°C. Pentru a pastra temperatura de ~ 37°C recipientul se aduce in contact cu pielea pe tot parcursul transportului.Probele trebuie sa ajunga in laborator pana la ora 12:00 dimineata, de luni pina vineri inclusiv. In zilele de sambata nu se primesc probe pentru efectuarea spermogramei.
Criterii de respingere
Proba care a fost transportat cu intarziere la laborator, sau la o temperatura diferita de 37°C
Timp de eliberare
24 h
Urgenta
Nu
Pret
50 lei
Instructiuni speciale:
Pacientul va avea o perioadă de abstinenţă sexuală de 3-5 zile; nu va folosi prezervativ pentru recoltare; cu o 1 săptămână înainte de recoltare va opri medicatia in curs, daca acest lucru este posibil. Pentru o apreciere corectă a fertilităţii se recomandă 3 sau mai multe determinări în decurs de 2-3 luni.Rezultate concludente se obţin în urma recoltării prin masturbare si se face direct in recipient (urocultor). Daca din motive psihologice sau religioase această metodă nu este accesibilă se acceptă şi proba recoltată prin metoda contactului sexual întrerupt.

021 302 9434
Strada Matei Basarab 45, Bucharest 30671, Romania
Termeni si condițiiConfidențialitateCopyright © 2018 Veridia. Toate drepturile rezervate.
SEO monitor