Close
Expeditor*
Email*
Cod antispam*
(Tastati codul de mai jos)

Veridia - Bucuresti Veridia - Bucuresti
021 302 9434
Program call center8-20 Luni - Vineri
8.30-13 Sâmbătă
VeridiaOnline

Înscriere newsletter

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc informaţii de la Veridia.

Centrul Medical Matei Basarab SRL, în calitate de operatori de date cu caracter personal, asigură și respectă prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 referitoare la protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date. Au fost dispuse masurile tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea securității și confidențialității datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate. Conform Regulamentului (UE) 679/2016, pacientul beneficiază de dreptul de acces, rectificare, portabilitate sau ştergere a datelor, restricţionare a prelucrării, dreptul de a se opune prelucrării, dreptul de a retrage consimţământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere. Pentru exercitarea acestor drepturi, pacientul se poate adresa Responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal, la următoarea adresă de email: office@veridiamed.ro.

Contul meu PacienţiParteneri
  1. Spermograma (sperma, Microscop)
Înapoi


Spermograma (sperma, Microscop)Denumire
-
Sinonime, prescurtari
-
Categorie
Speciale
Metoda
Macroscopie + Microscopie
Material biologic / Tip recipient
Sperma / Urocultor
Cantitate minima
cantitatea totala de sperma emisa
Stabilitate
Pacientul va avea o perioadă de abstinenţă sexuală de 3-5 zile; nu va folosi prezervativ pentru recoltare; cu o 1 săptămână înainte de recoltare va opri medicatia in curs, daca acest lucru este posibil. Pentru o apreciere corectă a fertilităţii se recomandă 3 sau mai multe determinări în decurs de 2-3 luni.Rezultate concludente se obţin în urma recoltării prin masturbare si se face direct in recipient (urocultor). Daca din motive psihologice sau religioase această metodă nu este accesibilă se acceptă şi p
Criterii de respingere
Proba care a fost transportat cu intarziere la laborator, sau la o temperatura diferita de 37°C
Timp de eliberare
1
Urgenta
Nu
Pret
80 lei
Instructiuni speciale:
Proba trebuie transportata la laborator în max. 30 de minute de la emisie, la o temperatură de 37°C. Pentru a pastra temperatura de ~ 37°C recipientul se aduce in contact cu pielea pe tot parcursul transportului.Probele trebuie sa ajunga in laborator pana la ora 12:00 dimineata, de luni pina vineri inclusiv. In zilele de sambata nu se primesc probe pentru efectuarea spermogramei.

021 302 9434
Strada Matei Basarab 45, Bucharest 30671, Romania
Termeni si condițiiConfidențialitateCopyright © 2018 Veridia. Toate drepturile rezervate.
SEO monitor