Close
Expeditor*
Email*
Cod antispam*
(Tastati codul de mai jos)

Veridia - Bucuresti Veridia - Bucuresti
021 302 9434
Program call center8-20 Luni - Vineri
8.30-13 Sâmbătă

Înscriere newsletter

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc informaţii de la Veridia.

Centrul Medical Matei Basarab SRL, în calitate de operatori de date cu caracter personal, asigură și respectă prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 referitoare la protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date. Au fost dispuse masurile tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea securității și confidențialității datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate. Conform Regulamentului (UE) 679/2016, pacientul beneficiază de dreptul de acces, rectificare, portabilitate sau ştergere a datelor, restricţionare a prelucrării, dreptul de a se opune prelucrării, dreptul de a retrage consimţământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere. Pentru exercitarea acestor drepturi, pacientul se poate adresa Responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal, la următoarea adresă de email: office@veridiamed.ro.

Contul meu PacienţiParteneri
  1. Serotonina
Înapoi


SerotoninaDenumire
-
Sinonime, prescurtari
-
Categorie
HORMONI
Metoda
HPLC
Material biologic / Tip recipient
ser / eprubeta capac rosu
Cantitate minima
1 ml
Stabilitate
Indicat sa se pastreze/transporte congelat,. Serul separat este stabil 12 ore la 2-8°C, timp indelungat la -20°C. Nu se decongeleaza/recongeleaza.
Criterii de respingere
Ser intens hemolizat
Timp de eliberare
3-5 zile
Urgenta
Nu
Pret
150 lei
Instructiuni speciale:
Indicat sa nu se consume citrice, banane, kiwi, prune, rosii, ciocolata. Proba se centrifuga imediat la rece, serul se congeleaza si se trimite congelata.

021 302 9434
Strada Matei Basarab 45, Bucharest 30671, Romania
Termeni si condițiiConfidențialitateCopyright © 2018 Veridia. Toate drepturile rezervate.
SEO monitor