Close
Expeditor*
Email*
Cod antispam*
(Tastati codul de mai jos)

Veridia - Bucuresti Veridia - Bucuresti
021 302 9434
Program call center8-20 Luni - Vineri
8.30-13 Sâmbătă
VeridiaOnline

Înscriere newsletter

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc informaţii de la Veridia.

Centrul Medical Matei Basarab SRL, în calitate de operatori de date cu caracter personal, asigură și respectă prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 referitoare la protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date. Au fost dispuse masurile tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea securității și confidențialității datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate. Conform Regulamentului (UE) 679/2016, pacientul beneficiază de dreptul de acces, rectificare, portabilitate sau ştergere a datelor, restricţionare a prelucrării, dreptul de a se opune prelucrării, dreptul de a retrage consimţământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere. Pentru exercitarea acestor drepturi, pacientul se poate adresa Responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal, la următoarea adresă de email: office@veridiamed.ro.

Contul meu PacienţiParteneri
  1. QuantiFERON-TB Gold Plus
Înapoi


QuantiFERON-TB Gold PlusDenumire
-
Sinonime, prescurtari
-
Categorie
Speciale
Metoda
ELISA
Material biologic / Tip recipient
plasma / 4 eprubete speciale
Cantitate minima
1 ml
Stabilitate
Dupa recoltare eprubetele se agita ferm de 10 ori astfel incat toata suprafata interioara sa fie acoperita cu sange si sa asigure dizolvarea antigenului. Nu se exagereaza! Se trimit catre laborator cat mai repede (maxim 16 ore), la temperatura camerei. Daca acest lucru nu este posibil, probele se incubeaza in pozitie verticala la 37°C, timp de 16-24 ore, apoi se centrifuga 15' la 3000 rpm.
Criterii de respingere
Probele care au depasit intervalul de stabilitate si nu au fost procesate, probe congelat
Timp de eliberare
7
Urgenta
Nu
Pret
290 lei
Instructiuni speciale:
Eprubetele neprelucrate se pot pastra maxim 16 h, la temperatura camerei. Nu se refrigereaza. Eprubetele incubate se pot pastra maxim 3 zile la 4-27°C. Eprubetele incubate si centrifugate sunt stabile maxim 28 de zile la 2-8°C.

021 302 9434
Strada Matei Basarab 45, Bucharest 30671, Romania
Termeni si condițiiConfidențialitateCopyright © 2018 Veridia. Toate drepturile rezervate.
SEO monitor