Close
Expeditor*
Email*
Cod antispam*
(Tastati codul de mai jos)

Veridia - Bucuresti Veridia - Bucuresti
021 302 9434
Program call center8-20 Luni - Vineri
8.30-13 Sâmbătă

Înscriere newsletter

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc informaţii de la Veridia.

Centrul Medical Matei Basarab SRL, în calitate de operatori de date cu caracter personal, asigură și respectă prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 referitoare la protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date. Au fost dispuse masurile tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea securității și confidențialității datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate. Conform Regulamentului (UE) 679/2016, pacientul beneficiază de dreptul de acces, rectificare, portabilitate sau ştergere a datelor, restricţionare a prelucrării, dreptul de a se opune prelucrării, dreptul de a retrage consimţământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere. Pentru exercitarea acestor drepturi, pacientul se poate adresa Responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal, la următoarea adresă de email: office@veridiamed.ro.

Contul meu PacienţiParteneri
  1. Consultatie GRATUITA...

Consultatie GRATUITA pentru interpretare analize trombofilie la gravide

1 Iunie 2018 - 31 Decembrie 2019

Trombofilia, insemnand tendinta crescuta a sangelui de a se coagula in vase, fara leziuni ale acestora, poate fi ereditara sau dobandita.

La gravide, diagnosticarea trombofiliei este importanta, ea reprezentand un risc pentru mama si copil (tromboza venoasa profunda, complicatii ale sarcinii).

Se recomanda o combinatie de analize medicale de laborator care sa identifice existenta si tipul trombofiliei la gravide.

Pentru pachetul complet de analize de trombofilie (profil extins factori genetici+pachet coagulare asociat sarcinii), in valoare de 1100 lei, va asiguram interpretarea de catre medicul specialist hematolog in cadrul unei consultatii gratuite.

Programari la telefon, pe mail sau pe site prin formularul de PROGRAMARI.


 

1100 Lei


Promoţia este valabilă doar în condițiile și perioada de desfășurare specificate pe site. Vă rugăm să precizaţi la recepţii promoţia şi echipa noastră vă va asigura tot suportul necesar. Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta telefonic sau pe email.


021 302 9434
Strada Matei Basarab 45, Bucharest 30671, Romania
Termeni si condițiiConfidențialitateCopyright © 2018 Veridia. Toate drepturile rezervate.
SEO monitor