Close
Expeditor*
Email*
Cod antispam*
(Tastati codul de mai jos)

Veridia - Bucuresti Veridia - Bucuresti
021 302 9434
Program call center8-20 Luni - Vineri
8.30-13 Sâmbătă
VeridiaOnline

Înscriere newsletter

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc informaţii de la Veridia.

Centrul Medical Matei Basarab SRL, în calitate de operatori de date cu caracter personal, asigură și respectă prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 referitoare la protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date. Au fost dispuse masurile tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea securității și confidențialității datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate. Conform Regulamentului (UE) 679/2016, pacientul beneficiază de dreptul de acces, rectificare, portabilitate sau ştergere a datelor, restricţionare a prelucrării, dreptul de a se opune prelucrării, dreptul de a retrage consimţământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere. Pentru exercitarea acestor drepturi, pacientul se poate adresa Responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal, la următoarea adresă de email: office@veridiamed.ro.

Contul meu PacienţiParteneri
  1. Metanefrine/normetanefrine urinare
Înapoi


Metanefrine/normetanefrine urinareDenumire
-
Sinonime, prescurtari
-
Categorie
Imunologie
Metoda
Cromatografie lichidă de înaltă performanță
Material biologic / Tip recipient
urina / urocultor
Cantitate minima
10 ml
Stabilitate
Urina din 24 h ; se precizeaza diureza . Mod de recoltare: la ora 7 dimineata pacientul urineaza si nu retine aceasta urina; apoi colecteaza intr-un vas curat de 2-3 litri toate emisiile de urina pana la ora 7 dimineata in ziua urmatoare, inclusiv; omogenizeaza (prin agitare) urina recoltata; masoara intreaga cantitate; retine aprox. 10 mL intr-un recipient de plastic steril pentru urina (urocultor) pe care se notează cantitatea totală de urină din 24 ore. Proba se pastreaza la 2-8°C in timpul colectarii
Criterii de respingere
Proba care nu a fost pastrat la 2-8°C.
Timp de eliberare
7
Urgenta
Nu
Pret
160 lei
Instructiuni speciale:
speciale: Indicat sa se pastreze/transporte la 2-8°C. Urina este stabila o luna la – 20°C. Se va evita consumul de produse care conţin cofeină cu 72 ore înaintea recoltării. De asemenea se va evita fumatul, stresul fizic şi psihic pe perioada recoltării.

021 302 9434
Strada Matei Basarab 45, Bucharest 30671, Romania
Termeni si condițiiConfidențialitateCopyright © 2018 Veridia. Toate drepturile rezervate.
SEO monitor