Close
Expeditor*
Email*
Cod antispam*
(Tastati codul de mai jos)

Veridia - Bucuresti Veridia - Bucuresti
021 302 9434
Program call center8-20 Luni - Vineri
8.30-13 Sâmbătă
VeridiaOnline

Înscriere newsletter

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc informaţii de la Veridia.

Centrul Medical Matei Basarab SRL, în calitate de operatori de date cu caracter personal, asigură și respectă prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 referitoare la protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date. Au fost dispuse masurile tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea securității și confidențialității datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate. Conform Regulamentului (UE) 679/2016, pacientul beneficiază de dreptul de acces, rectificare, portabilitate sau ştergere a datelor, restricţionare a prelucrării, dreptul de a se opune prelucrării, dreptul de a retrage consimţământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere. Pentru exercitarea acestor drepturi, pacientul se poate adresa Responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal, la următoarea adresă de email: office@veridiamed.ro.

Contul meu PacienţiParteneri
  1. Hepatita D - incarcatura virala
Înapoi


Hepatita D - incarcatura viralaDenumire
-
Sinonime, prescurtari
-
Categorie
Biologie moleculara - PCR
Metoda
Real-time PCR
Material biologic / Tip recipient
sânge integral EDTA/eprubeta cu capac mov
Cantitate minima
2 eprubete
Stabilitate
Plasma se separa prin centrifugare în decurs de 2 ore de la recoltare si se transferă într-un tub de polipropilen în vederea transportului (pe tub se va preciza tipul produsului: plasmă);
Criterii de respingere
-
Timp de eliberare
15
Urgenta
Nu
Pret
550 lei
Instructiuni speciale:
In cazul in care se depasesc 3 zile de la recoltare, se recomanda sa se pastreze/transporte plasma congelata. Plasma separata este stabila 1 zi la temperatura camerei; 3 zile la 2- 8 ºC; 1 luna - 20ºC .

021 302 9434
Strada Matei Basarab 45, Bucharest 30671, Romania
Termeni si condițiiConfidențialitateCopyright © 2018 Veridia. Toate drepturile rezervate.
SEO monitor