Close
Expeditor*
Email*
Cod antispam*
(Tastati codul de mai jos)

Veridia - Bucuresti Veridia - Bucuresti
021 302 9434
Program call center8-20 Luni - Vineri
8.30-13 Sâmbătă
VeridiaOnline

Înscriere newsletter

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc informaţii de la Veridia.

Centrul Medical Matei Basarab SRL, în calitate de operatori de date cu caracter personal, asigură și respectă prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 referitoare la protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date. Au fost dispuse masurile tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea securității și confidențialității datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate. Conform Regulamentului (UE) 679/2016, pacientul beneficiază de dreptul de acces, rectificare, portabilitate sau ştergere a datelor, restricţionare a prelucrării, dreptul de a se opune prelucrării, dreptul de a retrage consimţământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere. Pentru exercitarea acestor drepturi, pacientul se poate adresa Responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal, la următoarea adresă de email: office@veridiamed.ro.

Contul meu PacienţiParteneri
  1. Cultura flora bacteriana totala din exsudat nazal
Înapoi


Cultura flora bacteriana totala din exsudat nazalDenumire
-
Sinonime, prescurtari
-
Categorie
Microbiologie
Metoda
Examen microscopic nativ si colorat, cultura si identificare
Material biologic / Tip recipient
Exsudat nazal / tampon cu mediu Amies
Cantitate minima
2 tampone (nara stanga &nara dreapta)
Stabilitate
Recoltarea se realizeaza din fiecare nara. Inainte de recoltare bolnavul isi face toaleta nazala ( isi sufla nasul) si nu se sterge. Se introduce tamponul in cavitatea nazala, cu atentie, si se roteste tamponul pentru a stimula mucoasa nazala. Recoltarea trebuie sa se faca din fiecare nara cu un alt tampon.
Criterii de respingere
Recoltare necorespunzatoare(tampoane fara mediu de transport),pacient aflat sub terapie antimicrobiana, nerespectarea conditiilor de transport si stocare (timp si temperatura), nerespectarea conditiilor de recoltare
Timp de eliberare
5
Urgenta
Nu
Pret
38 lei
Instructiuni speciale:
Indicat sa se pastreze/transporte la temperatura camerei; se insamanteaza in maxim 24 ore.

021 302 9434
Strada Matei Basarab 45, Bucharest 30671, Romania
Termeni si condițiiConfidențialitateCopyright © 2018 Veridia. Toate drepturile rezervate.
SEO monitor