Close
Expeditor*
Email*
Cod antispam*
(Tastati codul de mai jos)

Veridia - Bucuresti Veridia - Bucuresti
021 302 9434
Program call center8-20 Luni - Vineri
8.30-13 Sâmbătă
VeridiaOnline

Înscriere newsletter

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc informaţii de la Veridia.

Centrul Medical Matei Basarab SRL, în calitate de operatori de date cu caracter personal, asigură și respectă prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 referitoare la protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date. Au fost dispuse masurile tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea securității și confidențialității datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate. Conform Regulamentului (UE) 679/2016, pacientul beneficiază de dreptul de acces, rectificare, portabilitate sau ştergere a datelor, restricţionare a prelucrării, dreptul de a se opune prelucrării, dreptul de a retrage consimţământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere. Pentru exercitarea acestor drepturi, pacientul se poate adresa Responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal, la următoarea adresă de email: office@veridiamed.ro.

Contul meu PacienţiParteneri
  1. Aluminiu seric
Înapoi


Aluminiu sericDenumire
-
Sinonime, prescurtari
Al
Categorie
Biochimie
Metoda
Spectrometrie de absorbție atomică
Material biologic / Tip recipient
ser (tub cu dop albastru regal; a nu se folosi tuburi de sticlă). Atentie: recipientul are o dunga rosie!
Cantitate minima
1ml
Stabilitate
Dupa recoltare rasturnati tubul de 8-10 ori pentru favorizarea cheagului. Lasati proba recoltata timp de 30 minute la temperatura camerei. Centrifugati proba la 3000rpm, timp de 5-10 minute. Turnati imediat serul intr-un tub de transport pentru oligoelemente. Nu folositi ustensile (seringi, ace sau pipete) pentru transfer (turnati!) in tubul de transport. Serul trebuie separat de celule in maxim 6 ore de la recoltare.
Criterii de respingere
Proba recoltata incorect sau coagulata
Timp de eliberare
7
Urgenta
Nu
Pret
120 lei
Instructiuni speciale:
Indicat sa se pastreze/transporte la 2-8°C. Se intrerupe administrarea medicamentelor care contin aluminiu, cel putin 1 zi.

021 302 9434
Strada Matei Basarab 45, Bucharest 30671, Romania
Termeni si condițiiConfidențialitateCopyright © 2018 Veridia. Toate drepturile rezervate.
SEO monitor