Close
Expeditor*
Email*
Cod antispam*
(Tastati codul de mai jos)

Veridia - Bucuresti Veridia - Bucuresti
021 302 9434
Program call center8-20 Luni - Vineri
8.30-13 Sâmbătă

Înscriere newsletter

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc informaţii de la Veridia.

Centrul Medical Matei Basarab SRL, în calitate de operatori de date cu caracter personal, asigură și respectă prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 referitoare la protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date. Au fost dispuse masurile tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea securității și confidențialității datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate. Conform Regulamentului (UE) 679/2016, pacientul beneficiază de dreptul de acces, rectificare, portabilitate sau ştergere a datelor, restricţionare a prelucrării, dreptul de a se opune prelucrării, dreptul de a retrage consimţământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere. Pentru exercitarea acestor drepturi, pacientul se poate adresa Responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal, la următoarea adresă de email: office@veridiamed.ro.

Contul meu PacienţiParteneri
  1. ADH (vasopresina)
Înapoi


ADH (vasopresina)Denumire
-
Sinonime, prescurtari
vasopresina
Categorie
Imunologie
Metoda
RIA
Material biologic / Tip recipient
plasma EDTA / eprubeta cu capac mov
Cantitate minima
4 ml
Stabilitate
Inainte de recoltare, vacutainerele sunt racite (tinute la frigider). Dupa recoltare, proba se centrifuga imediat, plasma separata se congeleaza.
Criterii de respingere
Proba hemolizata, icterica, lipemica, heparinata, care nu a fost adus la laborator pe gheata sau provenit de la pacienti care au primit izotopi radioactivi
Timp de eliberare
14
Urgenta
Nu
Pret
291 lei
Instructiuni speciale:
Indicat sa se pastreze/transporte congelat,. Plasma separata este stabila max 1 luna la -20°C.

021 302 9434
Strada Matei Basarab 45, Bucharest 30671, Romania
Termeni si condițiiConfidențialitateCopyright © 2018 Veridia. Toate drepturile rezervate.
SEO monitor