Close
Expeditor*
Email*
Cod antispam*
(Tastati codul de mai jos)

Veridia - Bucuresti Veridia - Bucuresti
021 302 9434
Program call center8-20 Luni - Vineri
8.30-13 Sâmbătă

Înscriere newsletter

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc informaţii de la Veridia.

Centrul Medical Matei Basarab SRL, în calitate de operatori de date cu caracter personal, asigură și respectă prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 referitoare la protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date. Au fost dispuse masurile tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea securității și confidențialității datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate. Conform Regulamentului (UE) 679/2016, pacientul beneficiază de dreptul de acces, rectificare, portabilitate sau ştergere a datelor, restricţionare a prelucrării, dreptul de a se opune prelucrării, dreptul de a retrage consimţământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere. Pentru exercitarea acestor drepturi, pacientul se poate adresa Responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal, la următoarea adresă de email: office@veridiamed.ro.

Contul meu PacienţiParteneri
  1. 5 HIAA (acid 5 hidroxiindolacetic urinar)
Înapoi


5 HIAA (acid 5 hidroxiindolacetic urinar)Denumire
-
Sinonime, prescurtari
5-HIA, acid 5 hidroxi indolacetic
Categorie
MARKERI TUMORALI
Metoda
HPLC
Material biologic / Tip recipient
urina/urocultor
Cantitate minima
50 ml
Stabilitate
Indicat sa se pastreze/transporte congelata, pe zapada carbonica, ferita de lumina. Urina este stabila 2 saptamani la – 20°C, ferita de lumina
Criterii de respingere
Proba care nu a fost pastrat la -20°C.
Timp de eliberare
5 zile
Urgenta
Nu
Pret
170 lei
Instructiuni speciale:
Urina din 24 h ; se precizeaza diureza . Se va evita consumul de banane, ananas, prune, kiwi, pepene galben, nuci, cacao, rosii, avocado, vinete cu 72 ore inaintea recoltarii Mod de recoltare: la ora 7 dimineata pacientul urineaza si nu retine aceasta urina; apoi colecteaza intr-un vas curat de 2-3 litri toate emisiile de urina pana la ora 7 dimineata in ziua urmatoare, inclusiv; omogenizeaza (prin agitare) urina recoltata; masoara intreaga cantitate; retine aprox. 50 mL intr-un pahar de plastic de unica folosinta pentru urina. Proba se pastreaza la 2-8°C si intuneric in timpul colectarii .

021 302 9434
Strada Matei Basarab 45, Bucharest 30671, Romania
Termeni si condițiiConfidențialitateCopyright © 2018 Veridia. Toate drepturile rezervate.
SEO monitor