Close
Expeditor*
Email*
Cod antispam*
(Tastati codul de mai jos)

Veridia - Bucuresti Veridia - Bucuresti
021 302 9434
Program call center8-20 Luni - Vineri
8.30-13 Sâmbătă

Înscriere newsletter

Nume:

Prenume:

E-mail:

Sunt de acord să primesc informaţii de la Veridia.

Centrul Medical Matei Basarab SRL, în calitate de operatori de date cu caracter personal, asigură și respectă prevederile Regulamentului (UE) 679/2016 referitoare la protecţia persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulaţie a acestor date. Au fost dispuse masurile tehnice și organizatorice adecvate pentru asigurarea securității și confidențialității datelor cu caracter personal ale persoanelor vizate. Conform Regulamentului (UE) 679/2016, pacientul beneficiază de dreptul de acces, rectificare, portabilitate sau ştergere a datelor, restricţionare a prelucrării, dreptul de a se opune prelucrării, dreptul de a retrage consimţământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimţământului înainte de retragerea acestuia, dreptul de a depune plângere în faţa unei autorităţi de supraveghere. Pentru exercitarea acestor drepturi, pacientul se poate adresa Responsabilului cu protecția datelor cu caracter personal, la următoarea adresă de email: office@veridiamed.ro.

Contul meu PacienţiParteneri
  1. Programul Voucher Ma...

Programul Voucher Materna Bucuresti

1 Decembrie 2019

Dragă viitoare mămică,


Vino cu voucherele “Materna București” în Centrul Medical Veridia!


Veridia devine astfel partener “Voucher Materna Bucureşti”, program al Direcției Generale de Asistență Socială a Municipiului București, pentru susținerea femeilor însărcinate din București.


Programul implică acordarea a două vouchere în valoare de 2000 lei, care pot fi utilizate, în cadrul Veridia, pentru efectuarea investigațiilor medicale incluse în protocolul sarcinii.


Pentru informatii complete despre acest program, acceseaza: http://dgas.ro/voucher-materna/ Pentru informații despre modalitatea de utilizare a “Voucher Materna București” în cadrul Veridia, contacteaza-ne la numarul: (021) 302 94 34 sau email: office@veridia.ro


Noi iti dorim sarcină ușoară!


Te asteptăm! 

021 302 9434
Strada Matei Basarab 45, Bucharest 30671, Romania
Termeni si condițiiConfidențialitateCopyright © 2018 Veridia. Toate drepturile rezervate.
SEO monitor